Hírzóna

Bloomberg: Orbán Viktor bukását akarják az EU vezetői

Bloomberg: Orbán Viktor bukását akarják az EU vezetői

2023. november 20., hétfő
Bloomberg: Orbán Viktor bukását akarják az EU vezetői

A Bloombergben megjelenő véleménycikk szerint Orbán Viktort megbuktatnák az Európai Unió vezetői, ám erre nem lesz esélyük, ha a magyar miniszterelnök szövetségese, Donald Trump újra visszatérhetne a Fehér Házba.

 

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

A Bloombergben megjelenő véleménycikk szerzője szerint

Lengyelországban a választások után újra van remény az európai demokráciára, Magyarország viszont továbbra is az oroszbarát diktátor, Orbán Viktor szorításában van.

Max Hastings úgy véli, a kontinensen átalakult a jobboldali politika, már egyáltalán nem hasonlít a múlt szélsőséges nacionalista mozgalmaira, előretörése pedig szerinte a közösségi médiának köszönhető, amelyben könnyű terjeszteni az álhíreket.

Vannak, akik azt remélik, hogy Orbán Viktor az Európai Unió vezetőinek nyomására elbukik, de erre csak akkor van esély, ha Donald Trumpot nem választják újra elnökké, mert Trump és Orbán nagyszerű kapcsolatot ápolnak egymással.

Borítókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.