Hírzóna

45 posta nyitott ki újra az országban, Szegeden egy sem

45 posta nyitott ki újra az országban, Szegeden egy sem

2023. január 2., hétfő
45 posta nyitott ki újra az országban, Szegeden egy sem

A Magyar Posta Zrt. az önkormányzatokkal kötött megállapodások alapján 32 településen 45 posta szüneteltetését oldja fel, az érintett postahelyek – amelyek között nincsen szegedi – január 2-án újra kinyithattak.

A Magyar Posta Zrt. az MTI kérdésére közölte: a jogszabályi kötelezettségként előírt mintegy 1600 helyett országszerte 2233 posta áll az ügyfelek rendelkezésére.

A társaság még október végén jelentette be, hogy ideiglenesen szünetelteti 210 településen 366 postahivatal működését a háború és a szankciók okozta válság, az energiaárak radikális megemelkedése miatt.

https://szegedma.hu/2022/11/szegeden-a-baloldal-hangulatot-kelt-mas-onkormanyzatnal-cselekszenek

A hétfői közleményben kiemelték, hogy a cég új vezetősége az elmúlt másfél hónapban intenzív és konstruktív egyeztetéseket folytatott a postahelyekről. Ahol a települések vállalták, hogy az adott posták üzemelésére vonatkozó szolgáltatásért előre meghatározott díjat fizetnek, ott megállapodás született a további működésről.

https://szegedma.hu/2022/11/nem-kellett-volna-ennyi-postat-bezarni-szegeden-ha-a-varosvezetes-idoben-targyalt-volna

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.