Hírzóna

Hatan megsérültek a nagykörúti villamosbalesetben Budapesten

Hatan megsérültek a nagykörúti villamosbalesetben Budapesten

2022. december 20., kedd
Hatan megsérültek a nagykörúti villamosbalesetben Budapesten


Hatan megsérültek a nagykörúti villamosbalesetben hétfő este Budapesten - közölte az Országos Mentőszolgálat az MTI-vel. A Petőfi hídon két villamos összeütközött, ezért nem jár a 4-es és a 6-os villamos egy szakaszon. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a honlapján azt írta, hogy a 4-es villamos a Corvin-negyed és Újbuda-központ között nem közlekedik, a kimaradó szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat. A 6-os villamos a Corvin-negyed és a Móricz Zsigmond körtér között nem jár.

A katasztrófavédelem az MTI-t arról tájékoztatta, hogy két villamos ráfutásos balesetet szenvedett a IX. kerületben, a Petőfi hídon, a Boráros tér közelében. Az ütközés következtében mindkét villamos leszaladt a sínekről. A balesethez riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat és a mentőket is.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy a mentők egy súlyos és öt könnyebb sérültet szállítottak kórházba a helyszínről. Az utasok sérültek meg könnyebben, súlyosabban pedig az egyik villamos sofőrje.

https://youtube.com/watch?v=jyUzUGRhNHg&si=EnSIkaIECMiOmarE

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hajnali 3 óra környékén azt írta, ismét teljes vonalon közlekedik a 4-es 6-os villamos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.