Hírzóna

Két lopott kocsit is találtak a csongrád-csanádi határőrök

Két lopott kocsit is találtak a csongrád-csanádi határőrök

2020. július 27., hétfő
Két lopott kocsit is találtak a csongrád-csanádi határőrök

A magyar rendőrök a holland és a német hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád-Csanád megyei határátkelőhelyeken - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Egy román férfi jelentkezett kilépésre július 26-án 8 óra körül egy román honosságú Mercedes-Benz Vito típusú kisteherautó vezetőjeként a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen. Az ellenőrzés megállapította, hogy a jármű szerepel a körözési rendszerben, azt a holland hatóságok keresik. Három órával később pedig egy koszovói férfi akarta elhagyni az országot egy német honosságú Audi A6 típusú személygépkocsival a röszkei autópálya-határátkelőhelyen. Az ellenőrzés során az egyenruhások megállapították, hogy a jármű szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt a német hatóságok keresik. A nyomozók a csaknem 22 millió forint összértékű járműveket lefoglalták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.