Hírzóna

Csanádpalotán és Nagylakon is hatalmas a forgalom

Csanádpalotán és Nagylakon is hatalmas a forgalom

2020. május 17., vasárnap
Csanádpalotán és Nagylakon is hatalmas a forgalom

Torlódik a forgalom mindkét irányban a csanádpalotai és nagylaki határátkelőknél - közölte a rendőrség vasárnap reggel a honlapján.

A Románia felé tartó személyautóknak több mint 8 órát, a Magyarországra érkezőknek 1 órát kell várakozniuk a határátlépésre Csanádpalotánál. A teherforgalom is torlódik, a Románia felé tartó kamionosoknak 6 óra, a Magyarországra érkezőknek 1 óra a várakozási idő. Az Útinform adatai szerint az M43-as autópályán a határátlépő előtt már 11 kilométeres az országból kilépő járműsor. Nagylaknál a Románia felé tartó személyforgalomnak is több mint 8 órát, a Magyarországra érkezőknek 6 órát kell várakozniuk. Április 2-tól a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen korlátozásokat vezettek be, a személyforgalmat a kilépő oldalon a nagylaki átkelőre terelik, a sztrádán a teherforgalom haladhat Románia felé.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.