Hírzóna

Részegen lopott autót egy vásárhelyi tolvaj

Részegen lopott autót egy vásárhelyi tolvaj

2020. március 6., péntek
Részegen lopott autót egy vásárhelyi tolvaj

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki részegen eltulajdonított egy személygépkocsit Szikáncson. Eljárás indult ellene - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető március 4-én délután egy szikáncsi szórakozóhelyen italozott. Hazainduláskor lett figyelmes egy utcán parkoló autóra, amelyben benne volt az indítókulcs. Beszállt, majd elhajtott a Toyota Corolla típusú személyautóval. Alig indult el, a járőrök igazoltatták. Ennek során megállapították, hogy a jármű lopott, a sofőr pedig ittas, ezért őt a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a 41 éves elkövetőt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására. Ellene lopás vétségének, illetve ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.