Hírzóna

Nem kevés WC-csészét lopott három férfi Vásárhelyen

Nem kevés WC-csészét lopott három férfi Vásárhelyen

2020. március 8., vasárnap
Nem kevés WC-csészét lopott három férfi Vásárhelyen

A hódmezővásárhelyi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a két helybeli és egy szegedi férfival szemben, akik szaniter termékeket tulajdonítottak el a megyei jogú városban - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a három férfi 2019. augusztus 15-én délben megjelent egy hódmezővásárhelyi cég raktárként használt telephelyén. Ott három raklap szaniterárut rakodtak fel egy kisteherautóra, majd elhajtottak a helyszínről.Később egy fiktív szállítólevél felhasználásával továbbértékesítették a 72 darab WC-csészét. A rendőrök a nyomozás során beszerzett információk alapján megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindhárman elismerték a cselekmény elkövetését, ellenük nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.