Hírzóna

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán

2019. május 26., vasárnap
Halálos baleset történt az M5-ös autópályán

Egy osztrák férfi halt meg abban a balesetben, amely az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán történt Kecskemét térségében vasárnap délelőtt - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint az autópálya 78-as kilométerénél egy személygépkocsi az árokba hajtott. A megyei főkapitányság vasárnap délután a police.hu oldalon azt írta: az autót egy 69 éves osztrák nő vezette. A gépkocsi a külső sávban haladt, amikor a sofőr hirtelen balra, a szalagkorlát irányába kormányozta, hogy ne ütközzön neki az előtte szabályosan közlekedő járműnek. Ezt követően jobbra rántotta a kormányt, emiatt az autó az árokba csapódott és felborult. A baleset következtében az autóban utazó 75 éves osztrák férfi meghalt, a gépkocsit vezető osztrák nő pedig megsérült. Az eset körülményeit a kecskeméti rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

(MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.