Hírzóna

Szünetelt a határforgalom Ásotthalmon

Szünetelt a határforgalom Ásotthalmon

2019. április 11., csütörtök
Szünetelt a határforgalom Ásotthalmon

Technikai okok miatt szünetel a határfogalom-ellenőrzés az ásotthalmi közúti határátkelőhelyen csütörtök délutántól - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint az átkelőhely 14 órától nem fogad utasokat. Azt kérik az utazóktól, hogy a várakozási időkről tájékozódjanak a

www.police.hu

weboldal határinfó rovatából - olvasható a közleményben.

(MTI)

FRISSÍTVE (18.30)

A rendőrség közleménye szerintegy 86 éves férfi április 11-én 14 óra körül jelentkezett belépésre az átkelőn. Ennek során az iratokat követően egy gránátnak látszó tárgyat is átadott. Elmondta, beszolgáltatná az eszközt a rendőrségnek. A megyei rendőr-főkapitányság az átkelőt a tűzszerészek kiérkezéséig lezárta, a forgalmat a röszkei átkelőkre irányították. A férfi ellen robbanóanyaggal vagy robbantószerrel visszaélés miatt indult eljárás a főkapitányságon. A forgalom 18 óra 15 perckor ismét megindult az Ásotthalom Közúti Határátkelőhelyen.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.