Hírzóna

Nem sokáig örülhetett a vásárhelyi tolvaj a lopott mobilnak

Nem sokáig örülhetett a vásárhelyi tolvaj a lopott mobilnak

2018. október 3., szerda
Nem sokáig örülhetett a vásárhelyi tolvaj a lopott mobilnak

A rendőrök két óra alatt azonosították és elfogták azt a hódmezővásárhelyi férfit, aki egy boltból elvitte egy vásárló mobiltelefonját. A férfi ellen lopás miatt indult eljárás.

Az 56 éves R. Tibor október 2-án 18 óra körül maga is vásárolt, amikor megpillantott egy a csomagoló pulton felejtett telefont. Eltette azt, majd távozott az üzletből. A sértett a vásárlást követően kiment a boltból, majd pár perc múlva észrevette, hogy telefonját a pulton hagyta. Azonnal visszatért, de a készülék már nem volt ott, ezért bejelentést tett a rendőrségen. A kiérkező körzeti megbízottak az üzlet és a környék térfigyelő kameráinak segítségével, valamint a mobilkészülék keresőprogramjávallekövették a feltételezett elkövető mozgását. A férfit rövidesen beazonosították, és a nyomozók a lakásán megtalálták az ellopott készüléket, amitvisszaadtak tulajdonosának. R. Tibortaz elkövetéstől számítottkét órán belül már gyanúsítottként hallgatták ki a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon, ahol lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.