Hírzóna

Illegális favágókat kaptak el Balástyánál

Illegális favágókat kaptak el Balástyánál

2018. október 5., péntek
Illegális favágókat kaptak el Balástyánál

A tulajdonosok tudta és beleegyezése nélkül akác és kőris fákat vágott ki és vitt haza Balástya külterületről négy férfi. A rendőrök tetten érték őket.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába október 4-én érkezett a bejelentés arról, hogy a település határában, a vasúti sínek mentén, idén szeptemberben több alkalommal valaki fát vágott ki, majd azokat elvitte. Az információ a szolgálaton kívül levő balástyai körzeti megbízotthoz is eljutott, aki azonnal a helyszínre sietett. Ekkor észlelte, hogy négy személy a vasúti sínek mentén fákat vágott ki és a rönköketéppen utánfutóra pakolják. A rendőr éskiérkező kollégáia két szatymazi és két csólyospálosi férfit kérdőre vonták, majd elfogták és előállították őket. A feltételezett elkövetők ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Kisteleki Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.