Hírzóna

Fidelitas-kongresszus: erős közösség a szervezet

Fidelitas-kongresszus: erős közösség a szervezet

2018. október 27., szombat
Fidelitas-kongresszus: erős közösség a szervezet

A Fidelitas erős, építő és cselekvő szervezet, amelynek munkája elengedhetetlen lesz a jövő évi európai parlamenti és önkormányzati választásokkor - hangoztatták a Fidesz ifjúsági szervezete soproni kongresszusának sajtónyilvános részében a felszólalók szombaton.

Ágh Péter fideszes országgyűlési képviselő, a Fidelitas korábbi elnöke elmondta, hogy a cselekvő hazaszeretet hívta életre a Fidelitast és az hajtja ma is. Az új nemzedéknek van jövője, de ahhoz, hogy sikeresek legyenek, ahogy a múltban, úgy most is nélkülözhetetlen a Fidelitas ereje - hangoztatta. Illés Boglárka ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár arról beszélt, hogy a Fidelitas tagjainak tudniuk kell küzdeni és élen járni a közösségért való munkában. A szervezet legnagyobb ereje abban rejlik, hogy a közösség tagjai egymás mellett állnak - tette hozzá. Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos elmondta, a modern városok és a magyar falu programot azért indította el a kormány, hogy visszaadja a fiatalok számára a lehetőséget, hogy helyben találhassák meg számításaikat, s ne hagyják el a kistelepüléseket.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.