Hírzóna

Még ma vitáznak egyet a Stop Soros csomagról

Még ma vitáznak egyet a Stop Soros csomagról

2018. június 18., hétfő
Még ma vitáznak egyet a Stop Soros csomagról

A képviselők az Országgyűlés mai ülésnapján szólhatnak hozzá utoljára a szerdai zárószavazás előtt a kormánynak az alaptörvény hetedik módosításáról szóló javaslatához, valamint a "Stop Soros" csomag néven ismert indítványához.

A parlament honlapján elérhető napirendi javaslat szerint az ülés 13 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, amit az interpellációk, az azonnali kérdések és a kérdések követnek. A Ház ezután értékelheti az alaptörvény-módosításhoz, valamint a jogellenes bevándorlással összefüggő előterjesztéshez érkezett módosító javaslatokat, majd amagasházak építésének szabályozásáról szóló törvénymódosításról tartanak általános vitát. Az Országgyűlés szerdán szavaz az alaptörvény hetedik módosításról, amelynek célja, hogy védje a nemzeti szuverenitást, és tiltsa idegen népesség Magyarországra telepítését. Szavazás várható a jogellenes bevándorlás elleni intézkedésekkel kapcsolatos törvénymódosításokról is. A "Stop Soros" néven ismertté vált javaslattal a kormány meg akarja akadályozni, hogy Magyarországból bevándorlóország legyen.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.