Hírzóna

Lopás elkövetőit keresi a rendőrség

Lopás elkövetőit keresi a rendőrség

2017. október 20., péntek
Lopás elkövetőit keresi a rendőrség

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik két férfi azonosításában. A feltételezett elkövetők egy belvárosi kávézóban levő vendég táskájából loptak.

A Szegedi Rendőrkapitányság bűnügyi számon, lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen - írja a police.hu. A feltételezett elkövetők július 17-én 18 óra 15 perc és 20 óra között Szegeden, a Kárász utca egyik kávézójában egy nő táskájából eltulajdonították mobiltelefonját, pénztárcáját, a benne levő készpénzzel, személyes iratokkal és bankkártyával. A helyszín közelében működő térfigyelő kamerarendszer felvételt készített a gyanúsítottakról.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.