Gasztro

Ételt mentenek Szegeden

Ételt mentenek Szegeden

2021. január 20., szerda
Ételt mentenek Szegeden

Budapesten már hónapok óta nagy népszerűségnek örvendő ételrendelő szolgáltatás kezdte meg működését Szegeden, a vidéki nagyvárosok közül az elsők között. Négy fővárosi fiatal által alapított vállalkozás alapötlete az volt, hogy legyen egy olyan platform, amelyen keresztül éttermek, pékségek, boltok és szállodák kedvezményesen értékesíthetik az el nem adott, de jó minőségű ételeket.Ezzel a megoldással úgy lehet az ételpazarlás ellen tenni, hogy jókat eszik, aki használja és jó áron.

A működés egyszerű, egy applikáción vagy webes felületen lehet előrendelni a napi csomagokat, azaz "munchokat" és a megadott időben el kell menni érte az üzletbe. Az eredeti ár 40-70 százalékát kell fizetni az ételért.

SZÉP SZÁMMAL CSATLAKOZTAK SZEGEDEN

A Munch tegnap, azaz január 19-én indult Szegeden és folyamatosan csatlakoznak a város vendéglátóhelyei a kezdeményezéshez. A tegnapi indulásnál tizenhat cégnél lehetett már csomagot rendelni, de a kínálat az ígéret szerint folyamatosan bővül. A pontos listát itt találja meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.