Hozzávalók:
- 2 kg burgonya - 3 kg uborka - 1 kg vöröshagyma - 2 kis fej fokhagyma - 50 dkg cukor - 20 dkg só - 6 dl 10 %-os ecet - 2 kk. mustármag - 2 kk. szalicil - 2 kk. borkénpor
Hozzávalók:
- 1,5 kg burgonya - 1,5 kg fehér káposzta - 1,5 liter víz - 1 kg húsos paprika - 3 dkg só - 3 dl fehérborecet - 3-4 evőkanál cukor - 1 evőkanál mustármag - 10 szem fekete bors - 1 késhegynyi nátrium-benzoát
Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya - 4 nagyobb cukkini - 3 fej hagyma - 2,5 dkg só - 30 dkg cukor - 3 dl ecet - 1 teáskanál zellermag - 2 teáskanál mustármag - 1 teáskanál kurkuma - 1 kk. szalicil vagy nátrium-benzoát
Hozzávalók 5 literes vödörhöz:
- 1,5 kg burgonya - tetszés szerint: uborka, paprika, hagyma, káposzta, kisdinnye, karfiol, zöldparadicsom - 3 l víz - 0,5 kg cukor - 0,5 l 10 %-os ecet - fél marék só - 2 ek. szemes bors - 2 ek. mustármag - 2 ek. koriandermag - 1 tasak babérlevél - 1 kk. szalicil vagy nátrium-benzoát - 1 kk. borkénpor - 1 kk. borkénsav
Hozzávalók:
- 60 dkg liszt - 1 kg piros húsú paprika vagy kápiapaprika - 1 fej vöröshagyma - 1 db nagyobb savanykás alma - 1 db csilipaprika - 7 dl víz - 4 dl almaecet - 2-2 szál: tárkony, borsmenta, zsálya, kakukkfű - 1-1 tk. koriander, egész fekete bors, szegfűbors - 1 tk. só - 10 dkg kristálycukor - 1 tk. kukoricakeményítő
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.