Egyetem

Állásbörzét tart a Szegedi Tudományegyetem

Állásbörzét tart a Szegedi Tudományegyetem

2024. április 19., péntek
Állásbörzét tart a Szegedi Tudományegyetem

58 kiállító érkezik az SZTE Állásbörzére április 23-án, kedden a József Attila Tanulmányi és Információs Központ átriumába és előcsarnokába.

 

A megnyitót 10:00-kor tartják, ahol köszöntőt mond Prof. Dr. Csóka Ildikó, a Szegedi Tudományegyetem stratégiai főigazgatója. A megnyitó után Prof. Dr. Csóka Ildikó és Prof. Dr. Görög Márta alumni ügyekért felelős rektori megbízott adja át az SZTE Alma Mater-díjat.

 

Az UniServ SZTE Kft. és az SZTE Karrier Iroda által szervezett eseményen helyi, regionális és országos cégek; kis- és középvállalkozások, illetve multinacionális vállalatok várják az érdeklődőket. Az esemény a Dél-Alföld legnagyobb álláskeresési fóruma, ahol alkalom nyílik a személyes, kétoldalú kommunikációra a résztvevő cégek és a hallgatók között, emellett értékes kapcsolatteremtési lehetőséget nyújt az egyetem, valamint az egyes karok, tanszékek képviselőinek is. Sorrendben a 28. tavaszi, összességében a 47. állásbörzére kerül sor.

A kiállító cégek listája a rendezvény honlapján elérhető.

A rendezvény ideje alatt is nyitva tart az egyetem új, állandó kiállítása, amelyen megtekinthető Karikó Katalin Nobel-díjának 24 karátos arannyal bevont, hiteles másolata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.