Egyetem

A jövő informatikájába nyerhettek betekintést az SZTE hallgatói

A jövő informatikájába nyerhettek betekintést az SZTE hallgatói

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. november 21., kedd
A jövő informatikájába nyerhettek betekintést az SZTE hallgatói

Új helyszínen, új struktúrával rendezték meg a VI. Informatikai Szakmai Napot kedden, a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. Az esemény lebonyolítása mögött az SZTE Informatikai Intézet és az Uniserv SZTE Kft állt. Érdekes előadásokkal, szakmai beszélgetésekkel és kiállítók standjaival vártak minden érdeklődőt.

 

 

 

Az esemény célja az volt, hogy segítsenek irányt mutatni a fiatal informatikus generációnak, a cégek számára pedig lehetőséget teremtenek arra, hogy hallgatókkal találkozzanak, és új kapcsolatokat tudjanak kialakítani.

A rendezvény és annak résztvevői azt vázolták, hogy milyen az informatika világa most, és mi várható a jövőben.

A megnyitót Horváth Dezső, az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar dékánja tartotta. Az előadók között többségében informatikai cégek által alkalmazott szakembereket lehetett meghallgatni, de mellettük Dr. Gschwindt András, a BME VIK egyetemi docense is tartott előadást.

Volt nyereményjáték, VR-szimulátorok, photobox is többek között, valamint pizzával és kólával vendégelték meg a szervezők a résztvevőket.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.