Egyetem

Prezentációs Technikák vetélkedőt hirdet az SZTE Tehetségpont

Prezentációs Technikák vetélkedőt hirdet az SZTE Tehetségpont

2018. január 7., vasárnap
Prezentációs Technikák vetélkedőt hirdet az SZTE Tehetségpont

Bizonyítsd be, hogy lehet a tudomány látványos, sőt hatásos! Az SZTE Tehetségpont és a Toastmasters idén is megrendezi Perentációs Technikák nevű vetélkedőjét, amely során értékes nyereményre és versenyképes ismeretekre tehetnek szert a karok és az egyetem legjobb hallgatói.

A Szegedi Tudományegyetem legjobb előadóit keresi idén is az SZTE Tehetségpont és a Toastmasters Perentációs Technikák nevű vetélkedőjén. Az universitas bármely hallgatója jelentkezhet a megmérettetésre, ahol minden tudományág képviselője megmutathatja: kutatása, kedvenc témája igenis érthető, sőt élvezetes! A preziversenyen a látványos és hatásos előadások készítésével fejleszthetik a hallgatók előadói képességüket, majd bővíthetik szakmai referenciáik sorát. A sztárelőadók természetesen a 100 ezer forintos fődíj mellett értékes nyereményekért és szakmai lehetőségekért is versengenek amellett, hogy közönségük szívébe lophatják magukat – adta hírül az egyetem. A Prezentációs Technikák vetélkedőre minden hallgató a saját jelentkezhet. A kari fordulókat 2018. február 5. és március 5. között tartják, az összegyetemi fordulót áprilisban tartják. Bővebb tájékoztatás a

www.facebook.com/SZTE.Tehetsegpont/

vagy a sztehetseg@gmail.com e-mail címen kapható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.