Balhé

Lopott felniket árult a neten egy szegedi férfi

Lopott felniket árult a neten egy szegedi férfi

2023. június 13., kedd
Lopott felniket árult a neten egy szegedi férfi

A szegedi rendőrök lezárták az eljárást azzal a helybéli férfival szemben, aki a gyanú szerint nyolc könnyűfém felnit lopott el - írja a police.hu.

A rendőrségre 2021. április 12-én, a délelőtti órákban érkezett bejelentés, mely szerint ismeretlenek egy szegedi gépjármű-márkakereskedésből nyolc könnyűfém felnit loptak el a rájuk szerelt gumiabroncsokkal együtt.

A nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, mely során az egyik kerékgarnitúra hirdetését meg is találták az egyik népszerű online piactéren. A hirdető, aki korábban a márkakereskedés alkalmazottja volt, kihallgatása során elmondta, hogy kollégája kérésére kezdte árulni a kerekeket a saját profilján.

A felniket a hirdető nem csak árulta, de tárolta is, ezért pénzmosás miatt kell felelnie, a kollégáját, aki az autókereskedésből ellopta a kerekeket, lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsították meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.