Balhé

A Dugonics téri incidens szemtanúinak jelentkezését várja a rendőrség

A Dugonics téri incidens szemtanúinak jelentkezését várja a rendőrség

2023. május 24., szerda
A Dugonics téri incidens szemtanúinak jelentkezését várja a rendőrség

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy szegedi szórakozóhelyen történt garázdaság elkövetőjének felderítése érdekében.

A Szegedi Rendőrkapitányság garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. A Dugonics téren található szórakozóhelyen, 2023. május 11-én 22 óra után egy férfi minden előzmény nélkül bántalmazott egy fiatal nőt. Ezt látva a közelben tartózkodók a bántalmazott hölgy védelmére siettek, melynek eredményeként az elkövető a helyszínről elmenekült.

A feltételezett elkövető 20 év körüli, nagyjából 180 centiméter magas, vékony testalkatú. Szürke farmernadrágot, fehér sportcipőt és fekete rövid dzsekit viselt.

A Szegedi Rendőrkapitányság a körülmények tisztázása érdekében kéri, azon szemtanúk jelentkezését, akik a helyszínen voltak, és látták az eseményt, esetleg arról felvételt készítettek, vagy bármilyen érdemleges információval rendelkeznek azzal kapcsolatban.

A szemtanúk jelentkezhetnek a Szegedi Rendőrkapitányságon (6722 Szeged, Párizsi körút 16-22.) személyesen. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 0662/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.