Balhé

Külföldiek vertek meg és raboltak ki egy férfit a Mars téren

Külföldiek vertek meg és raboltak ki egy férfit a Mars téren

2023. január 30., hétfő
Külföldiek vertek meg és raboltak ki egy férfit a Mars téren

Megvertek egy férfit a szegedi buszpályaudvaron, majd a pénzét is elvették. Az elkövető két litván állampolgár, akik nemrég szabadultak a börtönből.

A rendőrségre január 29-én vasárnap este érkezett bejelentés, miszerint két férfi megvert egy harmadikat a szegedi buszpályaudvaron, majd mintegy 40 ezer forintot loptak el tőle.

Az elkövetők litván állampolgárságúak voltak, akik nemrég szabadultak a börtönből, ahol embercsempészés miatt voltak elítélve.

Az elkövetőket a rendőrök elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. Ellenük rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Szegeden a verekedés ugyan nem egyedi eset, arra azonban régen volt példa, hogy külföldiek erőszakoskodnak a városban. A tavalyi év szegedi balhéiról mi is írtunk egy összeállítást.

(via police.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.