Balhé

Fejbe rúgta alvó édesapját egy makói férfi

Fejbe rúgta alvó édesapját egy makói férfi

2023. január 17., kedd
Fejbe rúgta alvó édesapját egy makói férfi

A Makói Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, akit a bíróság által elrendelt bűnügyi felügyelet sem tartott vissza attól, hogy újabb bűncselekményt kövessen el – tájékoztatta lapunkat a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

Szanka Ferenc közölte, a megalapozott gyanú szerint a bíróság idén január 5-én rendelte el a férfi bűnügyi felügyeletét egy másik bűncselekmény miatt indult büntető eljárásban azzal, hogy makói ingatlanát nem hagyhatja el és a mozgását is technikai eszközzel figyelik.

A férfi alig tíz nappal ezután, január 14-én éjjel, a vele együtt lakó és alvó édesapját fejbe rúgta a közösen lakott házban, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozva neki.

A védekezésre képtelen sértett sérelmére elkövetett testi sértés vétsége miatt indult eljárásban a járási ügyészség a férfi letartóztatásának elrendelését a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta.

A gyanúsított letartóztatásáról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója fog dönteni.

Kiemelt képünk illusztráció!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.