Balhé

Szerdán késeltek a Teréz utcában, egy nap alatt elfogták az elkövetőt

Szerdán késeltek a Teréz utcában, egy nap alatt elfogták az elkövetőt

2022. január 21., péntek
Szerdán késeltek a Teréz utcában, egy nap alatt elfogták az elkövetőt

A szegedi Facebook csoportokban több fotó is felbukkant szerdán a Teréz utcából, ahol nagy rendőri jelenlét volt délután. Ment is a találgatás, hogy mi történhetett: verekedés, rablás, netán valami komolyabb? A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság mai közleményéből kiderült: egy férfi többször megszúrta szerelmi riválisát a helyszínen.

Fotó: police.hu

A rendőrségre január 19-én délután érkezett bejelentés, hogy a Teréz utcában ismeretlenek egy férfit megszúrtak, majd a cselekményt követően a helyszínről elmenekültek. A sértettet a mentők, több szúrt sebbel szállították kórházba. A rendőrök a tanúkutatás és az adatgyűjtés során megállapították, hogy a férfinak szerelemféltésből egyik ismerősével támadt nézeteltérése.

A két fél a nyílt utcán összeverekedett, majd egyikük kést rántott és többször megsebesítette vitapartnerét.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói 24 órán belül megállapították az elkövető kilétét, akit a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály Közterületi Alosztály munkatársai tartózkodási helyén elfogtak, majd előállítottak.

Fotó: police.hu

Az egyenruhások a férfit gyanúsítottként kihallgatták, ellene súlyos testi sértés és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az őrizetbe vétel, valamint kihallgatás után kezdeményezték a férfi letartóztatását is.

via police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.