Balhé

Késsel hadonászva fenyegetőzött egy szegedi hamburgerezőnél

Késsel hadonászva fenyegetőzött egy szegedi hamburgerezőnél

2021. július 22., csütörtök
Késsel hadonászva fenyegetőzött egy szegedi hamburgerezőnél

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki idén télen, egy szegedi hamburgerező alkalmazottait azzal fenyegette meg, hogy leszúrja őket.A vádemeléskor is letartóztatásban lévő vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

A vádirat szerint a vádlott 2021. február 16. napján, a déli órákban megjelent a büfé előtt, ahol sértegetni kezdte az egyik sorban álló vendéget. Az ott dolgozó alkalmazott megkérte a férfit, hogy hagyjon fel más vevők inzultálásával és hagyja el a hamburgerezőt. A vádlott ezen felháborodva agresszíven kezdett viselkedni, majd hangosan szitkozódva a kiszolgáló ablakot is belökte.

Az emiatt a büféből kilépő két alkalmazott előtt a férfi ruházatából egy 11 cm-es pengehosszúságú kést került elő, majd azzal hadonászva fenyegetőzött tovább.

A vádlottat a rendőrség munkatársai még aznap azonosították és őrizetbe vették, s előterjesztésük alapján az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatásának elrendelését is. Az elvégzett nyomozás adatai alapján a járási ügyészség most felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat a férfi ellen.

Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.