Baleset

Megtalálták a Bertalan hídról leugró férfit

Megtalálták a Bertalan hídról leugró férfit

2021. augusztus 24., kedd
Megtalálták a Bertalan hídról leugró férfit

Megtalálták annak a 32 éves férfinak a holttestét, aki vasárnap reggel a Tiszába ugrott - közölte a rendőrség a police.hu-n.

A rendőrség ügyeletére 2021. augusztus 24-én 6 óra 39 perckor érkezett bejelentés, hogy egy horgász Szegeden a Tisza folyóban egy ismeretlen férfi holttestét találta meg.

A szegedi rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság munkatársaival együttműködve, a holttestet a vízből kiemelték.

A helyszínen elvégzett adatgyűjtés eredményeként az egyenruhások megállapították, hogy a megtalált holttest, azonos azzal a férfival, aki 2021. augusztus 22-én a reggeli órákban a Bertalan Hídról a Tiszába ugrott. Mint azt mi is írtuk korábban, az áldozat vélhetően nem öngyilkossági szándékkal ugrott, hanem baráti viccből.

A Szegedi Rendőrkapitányság az eset körülményeit vizsgálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.