Biztató hírek a börgöndi tragédiában megégett kislányról

Búcsúrepülésén vesztette életét a börgöndi repülőnapon a kisebbik fiával együtt balesetet szenvedett Rózsavölgyi Vilmos. A becsapódott kisrepülő egy másik vidéki család életét is örökre megváltoztatta.

Mint ahogy megírtuk, életveszélyes állapotban szállították kórházba égési sérülései miatt a kislányt, amikor Börgöndön lezuhant egy sportrepülőgép.

A börgöndi repülőnapon földbe csapódott, majd kigyulladt HA-RDM lajstromjelű T-28-as Trojan kisrepülőt a neves pilóta és oktató, Rózsavölgyi Vilmos emelte a magasba, vele tartott fia, Árpád is. Azt, hogy pontosan mi vezetett a tragédiához, a rendőrség mellett a Közlekedésbiztonsági Szervezet is vizsgálja. 

Egy család autója mellé zuhant le a repülő, amitől a kocsi kiégett. A hirtelen felcsapó lángok elől esélye sem volt elmenekülni a Karádon élő házaspárnak és két gyermeküknek. Fiuk könnyebb sérüléseket szenvedett, a rokonok már haza is hozták a kórházból, a kislányuk és ők azonban jelenleg is borzalmas fájdalmakkal, égési sérülésekkel küzdenek.

Az édesapa a csütörtöki nap folyamán felébredt és már azt is tudja, milyen szörnyűség részese lett a családja. Kilencéves kislányát megműtötték, és miután állapota stabil volt, szintén felébresztették. A gyermek már önállóan lélegzik.

 

Előző sztori

Csák János: családok kellenek és robosztus gazdaság

Következő sztori

Orbán Viktor: Brüsszelben változásra van szükség!