Távozik a Szegedi VE-től Kasza Dániel, Miskolcon folytatja

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A PannErgy-MVLC együttese a következő idényben is szeretne a bajnokság közepén zárni, ehhez pedig nagy átalakításokat hajtanak végre a csapaton. Többek között egy Szegeden vízilabdázóval erősítenek a miskolciak.

Hat játékos távozik, hat pedig érkezik a férfi vízilabda ob I-ben legutóbb nyolcadik helyen záró PannErgy-Miskolci VLC csapatánál, melynek tagjai július 10-én kezdik meg a felkészülést a következő szezonra. Az együttes szerdai közleménye szerint Nikola Brkic, Gomes Lacerda Felipe Henrique, Stefanidesz Levente, Böröczky Marcell, Bögös Zsombor, és Molnár Balázs távozott, helyükre az Egertől Szalai Gábor, Pécsről Dubinák Szabolcs, Szentesről Hegedűs Bence, Szegedről pedig Kasza Dániel érkezik, és két ferencvárosi fiatal, a kapus Sipos Bendegúz, valamint a védő Varga Bence is Miskolcon folytatja pályafutását ősztől.

A klub kötelékében maradt Moravcsik Martin, Smitula Gergő, Oltean Sebastian, Krasznai Bendegúz, Nagy Norbert, Molnár Gergely, Tanczer Tamás, illetve Várkonyi Ádám.

Előző sztori

Bővült a szegedi Medikémia Zrt. gyártókapacitása

Következő sztori

A vadaspark állatai számára továbbítja a kormányhivatal által lefoglalt gyümölcsöket és zöldségeket