Szombaton indul a mórahalmi lovas színház új évada

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Véghajrában van a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház építése, ami az évadnyitón már teljes pompájában várja a nézőket – írja a Móra-Net TV.

Duka Félix kulturális igazgató elmondta, hogy a színház környékén számos beruházás történik egyszerre jelenleg is, illetve van, ami az idei évadra készült el: idén például háromszor több LED-fal felel a vizuális élményért, mint korábban. A nézőtér közel ezer ember befogadására lesz alkalmas, akár szélsőséges időjárási viszonyok között is.

Június 10-én szombat este először veszi kezdetét évadnyitó gálával a szezon a lovasszínházban, élő zenekari kísérettel lépnek fel a Nemzeti Lovas Színház művészei és vendégeik, akik a nemzetközi musical – és a magyar operettirodalom legnépszerűbb műveiből adnak ízelítőt látványos show keretében.

Az idei előadások között a Kölcsönlakás, a Pál utcai fiúk, a Gyöngyhajú lány is megtalálható, de a Neoton Família sztárjai is előzenei koncertet adnak.

Fotó: Móra-Net TV

Előző sztori

143 éve 21 ágyúlövéssel hirdették: egyesült Szeged és Újszeged

Következő sztori

Petőfiről szóló új táncdrámát mutatnak be Szegeden