Kultúra

Szombaton indul a mórahalmi lovas színház új évada

Szombaton indul a mórahalmi lovas színház új évada

2023. június 5., hétfő
Szombaton indul a mórahalmi lovas színház új évada

Véghajrában van a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház építése, ami az évadnyitón már teljes pompájában várja a nézőket - írjaa Móra-Net TV.

Duka Félix kulturális igazgató elmondta, hogy a színház környékén számos beruházás történik egyszerre jelenleg is, illetve van, ami az idei évadra készült el: idén például háromszor több LED-fal felel a vizuális élményért, mint korábban. A nézőtér közel ezer ember befogadására lesz alkalmas, akár szélsőséges időjárási viszonyok között is.

Június 10-én szombat este először veszi kezdetét évadnyitó gálával a szezon a lovasszínházban, élő zenekari kísérettel lépnek fel a Nemzeti Lovas Színház művészei és vendégeik, akik a nemzetközi musical – és a magyar operettirodalom legnépszerűbb műveiből adnak ízelítőt látványos show keretében.

Az idei előadások között a Kölcsönlakás, a Pál utcai fiúk, a Gyöngyhajú lány is megtalálható, de a Neoton Família sztárjai is előzenei koncertet adnak.

Fotó: Móra-Net TV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.