Közélet

Pick Aréna körüli jótékonysági futásra hívják az embereket

Pick Aréna körüli jótékonysági futásra hívják az embereket

2023. május 18., csütörtök
Pick Aréna körüli jótékonysági futásra hívják az embereket

A PICK Szeged csatlakozott a Magyar Református Szeretetszolgálat által szervezett Szeretethíd Kárpátaljáért Önkéntes Napokhoz.

Közleményükben kiemelték, ez nem verseny, hanem egy jótékonysági esemény, nincs nevezési díj, hanem adományokat várnak a szervezők. A kárpátaljai líceumok, az ott tanuló diákok és közösségek részére szeretnének mielőbb sporteszközöket beszerezni és eljuttatni hozzájuk.

A szombaton 10 órától 12 óráig tartó eseményen egy teljesített Aréna-körrel és önkéntes pénzbeli adományaikkal támogatást nyújthatnak a nemes célért. Az adományokat erre az alkalomra kihelyezett gyűjtőládába helyezhetik. Az összegyűlt adományok célba juttatása a Magyar Református Szeretetszolgálaton keresztül történik.

A futáson nincs közös bemelegítés, rajtszám, rajtceremónia, verseny. Mindenki akkor indul, amikor akar, hangolódhat a táv megtételére, majd nekiindulhat és teljesítheti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.