Pick Aréna körüli jótékonysági futásra hívják az embereket

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A PICK Szeged csatlakozott a Magyar Református Szeretetszolgálat által szervezett Szeretethíd Kárpátaljáért Önkéntes Napokhoz.

Közleményükben kiemelték, ez nem verseny, hanem egy jótékonysági esemény, nincs nevezési díj, hanem adományokat várnak a szervezők. A kárpátaljai líceumok, az ott tanuló diákok és közösségek részére szeretnének mielőbb sporteszközöket beszerezni és eljuttatni hozzájuk.

A szombaton 10 órától 12 óráig tartó eseményen egy teljesített Aréna-körrel és önkéntes pénzbeli adományaikkal támogatást nyújthatnak a nemes célért. Az adományokat erre az alkalomra kihelyezett gyűjtőládába helyezhetik. Az összegyűlt adományok célba juttatása a Magyar Református Szeretetszolgálaton keresztül történik.

A futáson nincs közös bemelegítés, rajtszám, rajtceremónia, verseny. Mindenki akkor indul, amikor akar, hangolódhat a táv megtételére, majd nekiindulhat és teljesítheti.

Előző sztori

A Hídivásár atyja szerint Botka politikai haszonszerzés miatt vette el a rendezés jogát

Következő sztori

Az Európai Bizottság szerint hazugság az ukránok állítása a Barátság kőolajvezetékről