Közélet

Mozgássérült parkoló: „kivéve Botka úrnak”

Mozgássérült parkoló: „kivéve Botka úrnak”

2023. május 23., kedd
Mozgássérült parkoló: „kivéve Botka úrnak”

Visszafelé sült el Botka propagandalapjának korábbi lejárató kampánya: a polgármester ellen használták fel a baloldali támadást.

Mint ismeretes, Botka László nem egy, hanem két mozgássérült parkolót is elállt szolgálati autójával a majálison. Az ügyben pedig azóta is lapít a polgármester, semmit sem nyilatkozott. Bocsánat kérésről pedig csak álmodozhatunk.

Amikor Ruzsa Roland fele ekkora vétket követett el, - figyelmetlenségből egy mozgássérült parkolóban állt meg, amiért szinte azonnal bocsánatot kért - akkor az önkormányzati lap több cikkben is tüzet nyitott a képviselőre és közzé tettek egy képet is, amin a mozgássérült parkoló táblájára kihelyezett „kivéve Ruzsa Roland” felirat volt olvasható.

Úgy néz ki a szegediek nem felejtették el a baloldali kampányt, most Botka neve került ki a táblákra, illetve az önkormányzat épületére is:

Ha már bunkó, legalább csinálja jól"

- jegyezte meg egy szegedi, aki épp olvasta a kihelyezett feliratot. Itt azonban érdemes megemlíteni, hogy nem csak „bunkó” viselkedésről van szó, hanem a KRESZ-nek sem felel meg a parkolás, mivel annak értelmében maximum 5 percet várakozhatott volna az adott helyen.

Két hét lapítás után az önkormányzati lap főszerkesztője kezdett kínos magyarázkodásba: azzal próbálják mosdatni a polgármestert, hogy nem ő parkolt, hanem a saját sofőrje, aki bár nem tartózkodott az autóban, de Botka házi lapja szerint amíg a polgármester majálisozott, addig a sofőr végig az autó mellett állt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.