Mozgássérült parkoló: „kivéve Botka úrnak”

Visszafelé sült el Botka propagandalapjának korábbi lejárató kampánya: a polgármester ellen használták fel a baloldali támadást.

Mint ismeretes, Botka László nem egy, hanem két mozgássérült parkolót is elállt szolgálati autójával a majálison. Az ügyben pedig azóta is lapít a polgármester, semmit sem nyilatkozott. Bocsánat kérésről pedig csak álmodozhatunk.

Amikor Ruzsa Roland fele ekkora vétket követett el, – figyelmetlenségből egy mozgássérült parkolóban állt meg, amiért szinte azonnal bocsánatot kért – akkor az önkormányzati lap több cikkben is tüzet nyitott a képviselőre és közzé tettek egy képet is, amin a mozgássérült parkoló táblájára kihelyezett „kivéve Ruzsa Roland” felirat volt olvasható.

Úgy néz ki a szegediek nem felejtették el a baloldali kampányt, most Botka neve került ki a táblákra, illetve az önkormányzat épületére is:

Ha már bunkó, legalább csinálja jól”

– jegyezte meg egy szegedi, aki épp olvasta a kihelyezett feliratot. Itt azonban érdemes megemlíteni, hogy nem csak „bunkó” viselkedésről van szó, hanem a KRESZ-nek sem felel meg a parkolás, mivel annak értelmében maximum 5 percet várakozhatott volna az adott helyen.

Két hét lapítás után az önkormányzati lap főszerkesztője kezdett kínos magyarázkodásba: azzal próbálják mosdatni a polgármestert, hogy nem ő parkolt, hanem a saját sofőrje, aki bár nem tartózkodott az autóban, de Botka házi lapja szerint amíg a polgármester majálisozott, addig a sofőr végig az autó mellett állt.

Előző sztori

Orbán Viktor: Javulnia kell a politikai kapcsolatoknak Svédországgal

Következő sztori

Fizetős lett a makkosházi Penny parkolója, 1 órányi használat után