Kigyulladt hűtőszekrény okozta egy domaszéki házaspár halálát

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Május 1-jén hajnali fél kettőkor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint a Csongrád-Csanád vármegyei Domaszéken kigyulladt egy hétvégi ház.

Szegedről három járművel vonultak a tűzoltók az Orgona úti épülethez. A húsz négyzetméter alapterületű, kétszintes kis ház teljes terjedelmében égett, részben be is omlott. A tűzoltók fél óra alatt fékezték meg a lángokat, azonban oltás közben két összeégett holttestet találtak. A tűzoltók megmentettek négy birkát, amelyeket a szomszéd fogadott be − közölte a katasztrófavédelem.

Az első információk szerint a tűz a nyári konyhában lévő hűtőszekrényben keletkezett, de a pontos keletkezési okot a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárása fogja feltárni.

A TŰZBEN EGY KÖZÉPKORÚ HÁZASPÁR VESZTETTE ÉLETÉT.

A katasztrófavédelem felhívta a figyelmet, hasonló tragédiák megelőzése érdekében érdemes füstérzékelőt vásárolni. Nemcsak haláleset nem következett be, hanem füstmérgezést sem szenvedett senki, de még nagyobb tűz sem keletkezett azokban a lakásokban, házakban, ahol volt füstérzékelő.

Előző sztori

A Szegedi Dóm lesz az egyik helyszíne a Con Spirito Egyházzenei Fesztiválnak

Következő sztori

Hamarosan új Volvo buszok érkeznek Szegedre