Hollik István: tovább zsarolnak a brüsszeliták

und európai parlamenti (EP-) képviselő “újabb nyomásgyakorlást követ el, azaz tovább zsarolnak a brüsszeliták” – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez hétfőn eljuttatott videójában.

Hollik István “a brüsszeli baloldal öklének” nevezte Daniel Freundot. Arra reagált, hogy az EP-képviselő “a Soros által finanszírozott 444-nek” adott interjúban felszólította a Bizottságot: keményebben lépjen fel Magyarországgal szemben. Daniel Freund szerint “újszerű nyomásgyakorlásra van szükség”.

A kommunikációs igazgató azt mondta: világos, hogy a tények nem zavarják meg a tisztánlátásban az EP-képviselőt.

“A háborúpártiaknak semmit nem jelent, hogy a kormány mindenben megállapodott a Bizottsággal, és Brüsszel minden kérésének eleget tettünk” – hangoztatta Hollik István. Úgy vélekedett: Magyarországot azért zsarolják, mert nem hajlandó részt venni a fegyverszállításban, valamint nem adja fel békepárti álláspontját.

“Persze Daniel Freund úgy támadja Magyarországot, hogy ő annak az európai baloldalnak az élharcosa, amelyik teli van korrupciós ügyekkel” – jelentette ki a kommunikációs igazgató. Hozzátette, rossz híre van az EP-képviselő és a többi brüsszeli bürokrata számára: Brüsszel sem tehet meg mindent, ezért “hiába préselnek tovább, mi nem fogjuk engedni, hogy Magyarország belesodródjon a háborúba, mi maradunk a béketáborban”.

Előző sztori

Ruzsa Roland lemond képviselői tiszteletdíjáról a gázrobbanásban károsult család számára

Következő sztori

Megvertek egy nőt egy szegedi szórakozóhelyen, keresik a tettest