Krimi

Három embert gyanúsítanak egy szegedi férfi halálra verésével

Három embert gyanúsítanak egy szegedi férfi halálra verésével

2023. május 31., szerda
Három embert gyanúsítanak egy szegedi férfi halálra verésével

Három embert gyanúsítanak azzal, hogy halálra verte azt a szegedi férfit, akinek a holttestét vasárnap találták meg - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője szerdán az MTI-t.

Saághy Flóra közölte, a megalapozott gyanú szerint szombaton, az éjjeli órákban a gyanúsítottak szóváltás után olyan súlyosan bántalmazták a város egyik erdős területén élő férfit, hogy a sértett belehalt sérüléseibe.

A halált okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés, a büntetőeljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a gyanúsítottak letartóztatását.

Mint azt megírtuk, rendőrök vasárnap délután találták meg az áldozat holttestét Újszegeden, a Csanádi utca végén, az egykori vasútállomás közelében, egy fás, erdős területen. A közelben lakók szerint a mintegy egyhektárnyi telek közepén lévő facsoportoknál hajléktalanok laktak, akik között gyakoriak voltak a durva szóváltások.

A súlyos bűncselekmény a környéken lakókat joggal nyugtalanítja, az utóbbi években az Odessza városrészben több jele volt, hogy előbb-utóbb súlyos bűncselekmény történik.

https://szegedma.hu/2023/05/az-ujszegedi-gyilkossag-kapcsan-kapott-rendkivul-sulyos-kritikat-mihalik-edvin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.