Sport

A lengyel válogatott jobbátlövőjével erősít a Pick Szeged

A lengyel válogatott jobbátlövőjével erősít a Pick Szeged

2023. május 24., szerda
A lengyel válogatott jobbátlövőjével erősít a Pick Szeged

A nyártól a lengyel válogatott jobbátlövő, Szymon Dzialakiewicz és klubunk 1+1 éves szerződést kötött egymással - közölte az OTP Bank-Pick Szeged.

Az elmúlt napokban két rutinos játékos érkezéséről számoltunk be, most egy tehetséges, fiatal lengyel válogatott leigazolását tudom bejelenteni. A jobbátlövő poszton bevethető Szymon Dzialakiewiczcsel 1+1 éves szerződést kötöttünk, a 23 éves játékos nyártól csatlakozik majd a keretünkhöz

– jelentette be a 2023-2024-es szezon ötödik új igazolását Kiss Bence cégvezető.

Szymon Dzialakiewicz 2000. február 17-én született Lengyelországban, Legnicában. 2016-ban Gdanskba igazolt, majd 2019-ben a szintén lengyel Gwarda Opole játékosa lett. 2021-ben állt légiósnak, a német Gummersbach igazolta le. Az idei szezont a svéd Redbergslids IK csapatánál tölti. A lengyel válogatottban eddig 13 meccsen lépett pályára és 25 gólt szerzett.

Szymon Dzialakiewicz nyilatkozata:

Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen profi és nagyszerű eredményeket elérő csapathoz csatlakozhatok. Az OTP Bank - PICK Szeged egy nagy múlttal rendelkező klub, csodás szurkolósereggel a háta mögött. Már számolom vissza a napokat, hogy elkezdhessem a közös munkát a kerettel, találkozhassak a szurkolókkal, pályára léphessek abban a gyönyörű Arénában, amelynek komoly híre van Európában. Nehéz szavakkal leírni azt, amit érzek, hatalmas bennem a bizonyítási vágy, az, hogy megmutathassam, hogy mire vagyok képes. Ígérem, minden meccsen a győzelemért küzdök majd a kék mezben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.