A hajrában nyert a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagy iramban kezdődött a mérkőzés, de az első helyzetre közel félórát kellett várni, a kazincbarcikaiak kétszer is veszélyeztettek, de Molnár-Farkas Tamás magabiztosan fogta a kísérleteket. A félidő végét a szegediek uralták, a legnagyobb helyzetet is ők hagyták ki, Papp Áron a kapufára fejelt egy szabadrúgás után.

A fordulás után jobbára mezőnyben zajlott a játék, a csereként beálló kazincbarcikai Székely Dávid az első labdaérintéséből helyzetbe került, de nem tudta ellőni a labdát, majd szinte a fordulásból Kundrák Norbert közeli lövéséből megszületett a találkozó egyetlen gólja.

Alekszandar Sztevanovics: – A kezdetektől fogva nehéz meccs volt, hiszen öt védővel játszott az ellenfelünk. Tudtuk, hogy a Kazincbarcika jó a kontrákból, de sikerült feltörnünk a védelmüket. Megvolt a lehetőségünk, hogy kettő-nullára lezárjuk a meccset, a jövőben ezekre figyelnünk kell. Köszönöm, hogy ennyien kilátogattak a mai mérkőzésre, remélem, a folytatásban még többen kijönnek szurkolni ennek a fiatal csapatnak!
Csábi József: – Úgy érzem, nagy munkát tett a csapat ebbe a meccsbe, akkor kaptuk a gólt, amikor nem volt benne a levegőben, sőt, előtte nekünk volt nagy helyzetünk. Az eredmény miatt elégedetlen vagyok, de fel kell emelnünk a fejünket, erre a játékra lehet építeni.

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 1–0 (0–0) 
Szeged
, Szent Gellért Fórum, 1014 néző. Vezette: Pillók Ádám (Szabó Dániel, Sinkovicz Dániel)
SZEGED: Molnár-Farkas – Könczey, Szilágyi Z., Tóth B., Gera N. – Farkas Aurél, Szatmári L. (Haruna, 73.) – Géresi (Kundrák, 59.), Gajdos (Rácz B., 90+1.), Papp Á. (Prosser, 73.) – Bíró B. (Szakály D., a szünetben). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
KAZINCBARCIKA: Megyeri I Gábor – Szekszárdi M., Heil, Lippai T., Székely K. (Süttő, 55.) – Csatári, Nagy J. (Hleba, 64.) – Bacsa (Ádám F., 64.), Kurdics (Székely D., 80.), Szemere – Pálinkás. Vezetőedző: Csábi József
Gólszerző: Kundrák (1–0) a 82. percben

Előző sztori

Rendben, rendkívüli események nélkül zajlott le a pápalátogatás

Következő sztori

Ferenc pápa: a Vatikán ukrajnai békemisszióban vesz részt