Krimi

Okosóratolvajt keres a rendőrség

Okosóratolvajt keres a rendőrség

2023. április 20., csütörtök
Okosóratolvajt keres a rendőrség

Egy műszaki üzletből lopta el a nagy értékű eszközt egy férfi, a feljelentés alapján még novemberben - írja a rendőrség honlapján.

A feljelentés szerint az elkövető 2022. november 22-én 14 óra körül a termékről levette az áruvédelmi eszközt, és azt a saját telefonja alá rejtve eltulajdonította. Az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített az esetről, így a gyanúsítottról is.

A rendőrök kérik, hogy akik a rendőrség honlapján található képek alapján a férfit felismerik, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon, valamint e-mailben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.