Mihálffy Béla: A szegedi városvezetés a háború mellett kiálló dollárbaloldal része

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több, mint egy évvel ezelőtt tört ki az orosz-ukrán haború, ami több százezer emberéletet és hatalmas pusztítást hozott. Magyarország, a háború kitörése óta hangsúlyozta, hogy a háborúból ki akar maradni és a béke pártján áll. A múlt héten az országgyűlés kormánypárti többséggel elfogadott Békepárti határozat kimondja, hogy elítéli Oroszország katonai agresszióját, elismeri Ukrajna jogát az önvédelemhez és azonnali tűzszünetet és tárgyalásokat szorgalmaz a mielőbbi béke érdekében, mivel életeket menteni csak békével lehet.

„Nincs új a nap alatt, ahogy az várható volt, a Gyurcsány Ferenc vezette dollárbaloldal tagjai nem szavaták meg a Parlamentben a Békepárti határozatot.”

– mondta hétfő reggeli sajtótájékoztatóján Mihálffy Béla. Szeged és a Homokhátság kormánypárti képviselője hozzátette, hogy annak ellenére mondtak nemet a határozatra a dollárbaloldal tagjai, hogy a magyar emberek békét akarnak, ezzel is bizonyítva, hogy dollárokért cserébe hajlandó a magyar érdekkel szemben helyezkedni. „A dollárbaloldal ezzel ismét a háborút választotta a béke helyett!” – mutatott rá Mihálffy Béla, aki kiemelte, hogy

ezzel szemben a Fidesz-KDNP kiáll a magyar érdek mellett, és megvédi Magyarországot.

„A múlt héten világossá vált, hogy szegedi baloldal Gyurcsány Ferenc kottájából játszik.”

– utalt a múlt heti kihelyezett DK frakcióülésre és az ennek kapcsán köttetett Gyurcsány-Botka paktumra, mely gyakorlatilag a baloldal vezérének gyámsága alá helyezte a szegedi polgármestert.

„A szegedi városvezetés ezzel egyértelművé tette, hogy ők is annak a baloldalnak a része, akik nemet mondtak a Békepárti határozatra!”

– zárta gondolatait Mihálffy Béla.

Előző sztori

Újra szirénapróba lesz Algyőn

Következő sztori

Egy éve voltak az országgyűlési választások