Közélet

Mihálffy Béla: A szegedi városvezetés a háború mellett kiálló dollárbaloldal része

Mihálffy Béla: A szegedi városvezetés a háború mellett kiálló dollárbaloldal része

2023. április 3., hétfő
Mihálffy Béla: A szegedi városvezetés a háború mellett kiálló dollárbaloldal része

Több, mint egy évvel ezelőtt tört ki az orosz-ukrán haború, ami több százezer emberéletet és hatalmas pusztítást hozott. Magyarország, a háború kitörése óta hangsúlyozta, hogy a háborúból ki akar maradni és a béke pártján áll. A múlt héten az országgyűlés kormánypárti többséggel elfogadott Békepárti határozat kimondja, hogy elítéli Oroszország katonai agresszióját, elismeri Ukrajna jogát az önvédelemhez és azonnali tűzszünetet és tárgyalásokat szorgalmaz a mielőbbi béke érdekében, mivel életeket menteni csak békével lehet.

„Nincs új a nap alatt, ahogy az várható volt, a Gyurcsány Ferenc vezette dollárbaloldal tagjai nem szavaták meg a Parlamentben a Békepárti határozatot.”

- mondta hétfő reggeli sajtótájékoztatóján Mihálffy Béla. Szeged és a Homokhátság kormánypárti képviselője hozzátette, hogy annak ellenére mondtak nemet a határozatra a dollárbaloldal tagjai, hogy a magyar emberek békét akarnak, ezzel is bizonyítva, hogy dollárokért cserébe hajlandó a magyar érdekkel szemben helyezkedni. „A dollárbaloldal ezzel ismét a háborút választotta a béke helyett!” - mutatott rá Mihálffy Béla, aki kiemelte, hogy

ezzel szemben a Fidesz-KDNP kiáll a magyar érdek mellett, és megvédi Magyarországot.

„A múlt héten világossá vált, hogy szegedi baloldal Gyurcsány Ferenc kottájából játszik.”

- utalt a múlt heti kihelyezett DK frakcióülésre és az ennek kapcsán köttetett Gyurcsány-Botka paktumra, mely gyakorlatilag a baloldal vezérének gyámsága alá helyezte a szegedi polgármestert.

„A szegedi városvezetés ezzel egyértelművé tette, hogy ők is annak a baloldalnak a része, akik nemet mondtak a Békepárti határozatra!"

- zárta gondolatait Mihálffy Béla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.