Politika

Egy hónap után távozott Hódmezővásárhely új aljegyzője

Egy hónap után távozott Hódmezővásárhely új aljegyzője

2023. április 19., szerda
Egy hónap után távozott Hódmezővásárhely új aljegyzője

Még a próbaidőt sem várta meg, máris távozott pozíciójából Joó Anikó, akit alig egy hónapja neveztek ki Hódmezővásárhely aljegyzőjének. A Márki-Zay Péter vezette város így jegyző, aljegyző és jogi irodavezető nélkül maradt.

A Promenad24 információi szerint Joó Anikó egy hónapot töltött az aljegyzői székben, és mindössze négy napig volt a város jegyzője. A korábbi jegyző, Karsai Éva április 9-én hagyta ott a városvezetést, azóta üres ez a pozíció - ahogy az aljegyzői és a jogi irodavezetői szék is.

Ugyan az önkormányzat tájékoztatása szerint az új jogi irodavezető május elején áll munkába, a jegyzői pályázat április végéig él, arról pedig nem tudni semmit, hogy lesz-e aljegyzője a városnak. A lap megjegyzi, hogy a Szervezeti és Működési Szabályzat szerint a jogi iroda személyzeti csoportjának vezetője kell, hogy ellássa a jegyzői tisztséget, mivel jogi irodavezetője sincs a városnak, akinek első körben kellene a jegyzői és aljegyzői feladatokat ellátnia, ha az betöltetlen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.