Közlekedés

Újabb trafiboxok kerültek Szegedre

Újabb trafiboxok kerültek Szegedre

2023. március 2., csütörtök
Újabb trafiboxok kerültek Szegedre

További három trafiboxot telepített a rendőrséggel közösen a szegedi önkormányzat a városba - erről Avramov András önkormányzati képviselő számolt be.

További három trafiboxot kapott Szeged, így összesen már öt helyen van a városban. Ezzel együtt tíz új mérőhelyet is kialakítanak, amelyekre bármikor áthelyezhetők a sebességmérőket tároló dobozok.

Szőregen két óvoda és egy iskola mellé alakították ki a trafibox állványokat. Avramov szerint a gyerekek biztonsága a cél elsősorban.

Kardos László, aCsongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságalosztályvezetője a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy jó tapasztalataik vannak az eddig kihelyezett boxokkal kapcsolatban, mivel azoknak önmagukban is visszatartóerejük van, ami azért fontos, mert a balesetek nagyrésze továbbra is gyorshajtás miatt fordul elő. A boxokban elhelyezett sebességmérők a közeledő és a távolodó járművek sebességét egyaránt képesek mérni.

(via Délmagyar)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.