Újabb játékos távozik a Pick Szegedtől

Ahogy az várható volt, a magyar válogatott Mikler Roland, és az Elverumtól nyáron érkező, norvég válogatott Emil Kheri Imsgard alkotja jövőre az OTP Bank-Pick Szeged kapuspárosát a következő szezonban. A hír nem meglepő, biztossá viszont most vált, miután az Orlen Wisla Plock pénteken bejelentette Mirko Alilovic szerződtetését.

A 37 éves horvát válogatott kapus 5 éve érkezett Veszprémből Szegedre, két bajnoki- és két kupaaranyat nyert a kékekkel. Plockban egykori edzője, a volt magyar szövetségi kapitány Xavi Sabate irányítja a szakmai munkát.

EDZŐRŐL NINCS HÍR, EGY ÉRKEZŐ MELLETT HÁROM BIZTOS ÉS KÉT “MAJDNEM” BIZTOS TÁVOZÓ

A Pick Szegednél egyelpre a bizonytalanság az egyetlen biztos dolog-legalábbis ami kívülről látszik. Egyelőre nincs edzője a csapatnak, sajtóinformációk szerint az eddigi jelöltekkel-körülbelül 5-6 tréner-még nem sikerült megállapodni és van aki már kosarat adott.

A keret sem igazán alakul, eddig a norvég kapus érkezése a biztos, távozni biztosan távozik Mirko Alilovic mellett Kent Robin Tönnensen, Alexander Blonz, de egybehangzó sajtóértesülések szerint Rosta Miklós már aláírt a Dinamo Bucuresti csapatához, illetve Bogdan Radivojevic távozásáról is érkezett már hír.

Persze mindez nem jelenti azt, hogy a klub vezetése ne dolgozna azon, hogy jövőre is a klub hagyományaihoz és lehetőségeihez méltó csapat legyen Szegeden, de konkrétumról sehol nem találni információt. Az idő pedig egyre fogy

Előző sztori

Több mint 20 ezer hely igényelte a rögzített árú áramot

Következő sztori

Mihálik Edvin körzete ismét úszik a szeméttől