Újabb gyomorforgató pedofil-ügy

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tavaly tavasszal derült fény arra, hogy egy zalai település iskolájában egy pedagógus megengedhetetlen módszereket alkalmazott óráin. A gyerekek és a szülők történetei bántalmazásról, zsarolásról, szexuális zaklatásról szóltak. A rendőrség jelenleg is eljárást folytat a 61 éves férfival, mint gyanúsítottal szemben – adta hírül az Origo. 

Az elmúlt napokban hívták fel az Origo figyelmét aggódó szülők egy zalai esetre, amely még tavaly tavasszal történt. Az információk szerint a Nagykanizsai Tankerületi Központ (NTK) 2022 áprilisában indított vizsgálatot szülői jelzések alapján egy pedagógus ellen, aki az egyik ottani intézményben tanított alsós diákokat. 

A bejelentések arról szóltak, hogy a pedagógus fizikai kényszerítést alkalmazott, és szexuális zaklatásnak, lelki bántalmazásnak, zsarolásnak tette ki a gyermekeket. 

A vizsgálat nyomán feljelentés is született. A lap értesülései szerint az intézmény vezetője a szülőkkel folyamatosan tartotta a kapcsolatot, a tanulók iskolapszichológusi ellátásban részesültek.

A történetet mind a tankerület, mind a rendőrség megerősítette.

A teljes cikket ITT olvashatja el.

Előző sztori

Nylt nap Mathias Corvinus Collegium szegedi kirendeltségén

Következő sztori

Visszaerősödött a kormánypártok támogatottsága