Politika

Újabb, a jobboldaliakat gyalázó írás érkezett a baloldali publicistától

Újabb, a jobboldaliakat gyalázó írás érkezett a baloldali publicistától

2023. március 8., szerda
Újabb, a jobboldaliakat gyalázó írás érkezett a baloldali publicistától

Tóta W. Árpád soha nem fogta vissza magát, ha jobboldal gyalázásáról volt szó, most sem tette.

A baloldali publicista néhány hete ezt préselte ki magábal: „A Fidesz-tábormostanra kizárólag ilyen büdös ruszki-drukkerekből áll, akik a Putyint szopkodják reggel, éjjel, meg este”

Az alpári stílussal és hazug állításaival a magyarok többségét sértette meg.

Tóta W. azonban ezt is tudta fokozni. Új véleménycikkében, aminek a HVG adott felületet ezt írta: „Készen volt viszont egy másik mitológia, egy szintén idiótáknak felépített narratíva egy letűnt, ám visszahozható jobb világról, ahol nincsenek liberálisok, mindenki féli azIstent, és földi helytartóját, Orbán Viktort. Ezt húzták rá Oroszországra, és látták, hogy jól áll neki. Ajobber, aki tíz éve még aközépkorba vágyott, ma Oroszországban látja arégi szép időket, arendet, ahagyományt, afehértemplomos falusi idillt. És mint általában, most is téved.”

A publicista nem felejtette el ekézni a jobboldaliakat most sem. Mint írta, a jobboldaliak Oroszország mellett vannak, és csak azért szeretnének békét, mert azt írták nekik elő.„Ez aretardált történelemszemlélet egyidős ajobboldallal, megvolt a Horthy-korban és arendszerváltás után, ez bűzlik fel abocskaikból és díszmagyarokból”– írta.

Tóta W. is azon baloldali publicisták közé tartozik, akik zsigerből gyűlölik a jobboldaliakat, és emellett a kereszténységgel is problémái vannak, ezt bizonyítva a közelmúltban azt írta aBibliamár ránézésre is dajkamese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.