Hírzóna

Közel 60 járművezető ellen intézkedett a rendőrség

Közel 60 járművezető ellen intézkedett a rendőrség

2023. március 24., péntek
Közel 60 járművezető ellen intézkedett a rendőrség

Tegnap újabb ellenőrzést tartott a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legveszélyesebb, a közúti tragédiák bekövetkezésében kiemelt szerepet játszó szabályszegések kiszűrése és szankcionálása céljából.

Az ellenőrzés során a a 7,5 tonna feletti nehéztehergépjárművek előzési tilalmának megszegésére, a járműszerelvények sebességtúllépésére, valamint az irányjelzés elmulasztására voltak a járőrök különös tekintettel.

57 járművezetővel szemben kellett intézkedni.

A 7,5 tonna feletti nehéztehergépjárművek előzési tilalmának megszegése miatt 37 esetben helyszíni bírságot, 1 esetben az előzési tilalom megszegése miatt szabálysértési hatóság elé állítással éltek a rendőrök, sebességtúllépés miatt 6 esetben, követési távolság meg nem tartása miatt 1 esetben, biztonsági öv használatának elmulasztásának miatt 7 esetben, egyéb okok miatt 5 esetben helyszíni bírságot szabtak ki.

(police.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.