Közélet

Kiskőrösön megtaláltuk az Orbán-pizza egyetlen hibáját

Kiskőrösön megtaláltuk az Orbán-pizza egyetlen hibáját

2023. március 15., szerda
Kiskőrösön megtaláltuk az Orbán-pizza egyetlen hibáját

Nem csak a hangulat, de az időjárás is március nagy idusát idézte meg. Meteorológiai feljegyzések alapján 175 éve is a maihoz hasonló, hűvös, borús és esős időjárás volt, de ahogy akkor sem, most sem szegte az időjárás az emberek kedvét.

Kiskőrösre érkezve az áramló tömeg jelezte merre lesz az ünnepség. A Petőfi szülőházához igyekvők között számos kisebb-nagyobb szegedi csoportot kiszúrt szerkesztőségünk. Az egyik több tíz fős társaságtól megtudtuk, Szeged feliratú zászlóval is készültek, azonban a szervezők kérésére nem vitték magukkal a helyszínre.

Nehéz lenne megsaccolni a sokaságban hány szegedi volt, azonban a Petőfi téren további Szegedről ismerős emberekbe futottunk bele. Találkoztunk Mihálffy Béla országgyűlési képviselővel, Ruzsa Roland Kiskundorozsma képviselőjével, illetve Chovanecz Kata és Német Ferenc önkormányzati képviselőkkel.

A Petőfi szülőházából kilépő miniszterelnököt hatalmas tapsviharral fogadták:

Beszéde végén az ünneplőkkel közösen énekelte a Kossuth-nótát:

Orbán-beszéd után Orbán-pizza

Mint arról korábban beszámoltunk, a kiskőrösi PizzaPhone Pizzéria a miniszterelnök látogatásának tiszteletére a mai naptól kitűzte étlapjára az Orbán Viktor nevű pizzát. A helyre betérve láthatóan nagy sikert arattak az ötlettel mivel úgy is sor alakult ki az étteremben, hogy már ülőhely sem volt. Az asztalokra rápillantva pedig szinte mindenhol ott gőzölögtek a friss Orbán-pizzák. A helyszínen a szegedi Fidelitast egy Orbán Viktor óriás pizzát rendelt.

Az egyik asztalnál egyetlen "kritikát" csíptünk el a pizzával kapcsolatban:

"ezzel a pizzával csak annyi a gond, hogy otthon nem kapható."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.