Kiskőrösön megtaláltuk az Orbán-pizza egyetlen hibáját

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A miniszterelnök március 15-i ünnepségére megmozdult az egész ország és ez alól a szegediek sem kivételek.

Nem csak a hangulat, de az időjárás is március nagy idusát idézte meg. Meteorológiai feljegyzések alapján 175 éve is a maihoz hasonló, hűvös, borús és esős időjárás volt, de ahogy akkor sem, most sem szegte az időjárás az emberek kedvét.

Kiskőrösre érkezve az áramló tömeg jelezte merre lesz az ünnepség. A Petőfi szülőházához igyekvők között számos kisebb-nagyobb szegedi csoportot kiszúrt szerkesztőségünk. Az egyik több tíz fős társaságtól megtudtuk, Szeged feliratú zászlóval is készültek, azonban a szervezők kérésére nem vitték magukkal a helyszínre.

Nehéz lenne megsaccolni a sokaságban hány szegedi volt, azonban a Petőfi téren további Szegedről ismerős emberekbe futottunk bele. Találkoztunk Mihálffy Béla országgyűlési képviselővel, Ruzsa Roland Kiskundorozsma képviselőjével, illetve Chovanecz Kata és Német Ferenc önkormányzati képviselőkkel.

A Petőfi szülőházából kilépő miniszterelnököt hatalmas tapsviharral fogadták:

Beszéde végén az ünneplőkkel közösen énekelte a Kossuth-nótát:

Orbán-beszéd után Orbán-pizza

Mint arról korábban beszámoltunk, a kiskőrösi PizzaPhone Pizzéria a miniszterelnök látogatásának tiszteletére a mai naptól kitűzte étlapjára az Orbán Viktor nevű pizzát. A helyre betérve láthatóan nagy sikert arattak az ötlettel mivel úgy is sor alakult ki az étteremben, hogy már ülőhely sem volt. Az asztalokra rápillantva pedig szinte mindenhol ott gőzölögtek a friss Orbán-pizzák. A helyszínen a szegedi Fidelitast egy Orbán Viktor óriás pizzát rendelt.

Az egyik asztalnál egyetlen “kritikát” csíptünk el a pizzával kapcsolatban:

“ezzel a pizzával csak annyi a gond, hogy otthon nem kapható.”

Előző sztori

Kövér László: készen állunk szabadságunk védelmére!

Következő sztori

Baloldali ünnep: Jakab egy békési bisztróban szónokolt, Kunhalmi 1949-ről beszélt, Karácsony beszólt Gyurcsánynak