A Mi Hazánk nem bírta a balkáni állapotokat, intézkedett a városvezetés helyett

Mint arról korábban beszámoltunk, pont az önkormányzat zöldtanácsnokának körzetében visszatérő probléma a szemetes környék. A szegedi Mi Hazánk tagjai megelégelték az áldatlan állapotokat és a városvezetés helyett ők maguk takarították ki a Lapost.

“A Mi Hazánk mozgalom részéről a szegedi alapszervezet tagjai azért jelentünk meg itt a Laposon, ami Szeged egyik legszebb partszakasza, mert több olyan bejelentés érkezett hozzánk, hogy nagyon szemetes és koszos ez a partszakasz. Balkáni állapotok uralkodnak itt” – mondta Dr. Tímár Tamás, a Mi Hazánk Mozgalom szegedi alelnöke.

Az alelnök hozzátette, zöld pártként kötelességüknek érzik az ilyen jellegű problémák megoldását.

Annak ellenére tesszük ezt meg, hogy ez nem a mi kötelességünk, mert van a városrésznek önkormányzati képviselője, de folyamatosan problémák merülnek a fel a választókörzetben azzal kapcsolatban, hogy a képviselő, Mihálik Edvin mit tesz és mit nem tesz.

hangsúlyozta Dr. Tímár Tamás.

Emlékeztetett arra is, hogy ősszel például problémás személyekre, azok magatartására hívták fel a figyelmet ugyanitt. “Mi a magunk részéről, amennyire tudjuk, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a polgárok, a szegedi lakosok jobban érezzék itt magukat” – mondandója befejezésével pedig elkezdték feltakarítani a partszakaszt.

Összességében mintegy 25-30 zsáknyi szemetet gyűjtöttek össze.

Fotók: Mi Hazànk Szeged

Előző sztori

Jövő héten kinyit a Szent István téri víztorony

Következő sztori

Petőfi 200 futóversenyt rendeztek Algyőn