Közélet

A Mi Hazánk nem bírta a balkáni állapotokat, intézkedett a városvezetés helyett

A Mi Hazánk nem bírta a balkáni állapotokat, intézkedett a városvezetés helyett

2023. március 18., szombat
A Mi Hazánk nem bírta a balkáni állapotokat, intézkedett a városvezetés helyett

Mint arról korábban beszámoltunk, pont az önkormányzat zöldtanácsnokának körzetében visszatérő probléma a szemetes környék. A szegedi Mi Hazánk tagjai megelégelték az áldatlan állapotokat és a városvezetés helyett ők maguk takarították ki a Lapost.

"AMi Hazánk mozgalom részéről a szegedi alapszervezet tagjai azért jelentünk meg itt a Laposon, ami Szeged egyik legszebb partszakasza, mert több olyan bejelentés érkezett hozzánk, hogy nagyon szemetes és koszos ez a partszakasz. Balkáni állapotok uralkodnak itt" - mondta Dr. Tímár Tamás, a Mi Hazánk Mozgalom szegedi alelnöke.

Az alelnök hozzátette, zöld pártként kötelességüknek érzik az ilyen jellegű problémák megoldását.

Annak ellenére tesszük ezt meg, hogy ez nem a mi kötelességünk, mert van a városrésznek önkormányzati képviselője, de folyamatosan problémák merülnek a fel a választókörzetben azzal kapcsolatban, hogy a képviselő, Mihálik Edvin mit tesz és mit nem tesz.

hangsúlyozta Dr. Tímár Tamás.

Emlékeztetett arra is, hogy ősszel például problémás személyekre, azok magatartására hívták fel a figyelmet ugyanitt. "Mi a magunk részéről, amennyire tudjuk, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a polgárok, a szegedi lakosok jobban érezzék itt magukat" - mondandója befejezésével pedig elkezdték feltakarítani a partszakaszt.

Összességében mintegy 25-30 zsáknyi szemetet gyűjtöttek össze.

Fotók: Mi Hazànk Szeged

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.