Meteor

A jövő hét végére eljöhet a tavasz

A jövő hét végére eljöhet a tavasz

2023. március 5., vasárnap
A jövő hét végére eljöhet a tavasz

Ugyan a hét nagyrészében változékony, csapadékos időre van kilátás, a legmagasabb nappali hőmérséklet emelkedik: a hétvégére pedig akár 17 Celsius-fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez vasárnap eljuttatott középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn még többnyire borult időnk lesz, északon szórványosan fordulhat elő eső, havas eső, északkeleten a hegyekben havazás, délen viszont többfelé kell esőre, záporra számítani és itt a csapadék zöme a nap második felében érkezik. A déli, délnyugati szél többfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 3 és 9, a déli tájakon 10, 13 fok között valószínű.

Kedden még mindig erősen felhős lesz az ég, délen továbbra is több eséllyel várható eső. Éjszaka plusz 3 és 4, nappal 5 és 10, délen 11, 13 fokos maximum várnak ránk.

Szerdán továbbra is borult lesz az ég, eső és zápor szórványosan fordulhat elő, a délnyugati szél is megélénkülhet.

Csütörtökön már akár éjszaka is plusz 7 fok lehet, napközben pedig 16 - hétvégére pedig 17 fok lehet a csúcs.

A felhős idő ugyanakkor egészen vasárnapig marad, de ekkor már egyre kevesebb helyen fordulhat elő eső.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.