A Deja Vu Fesztivál összes fellépőjéről lerántották a leplet

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb nevekről rántották le a leplet a Deja Vu Fesztivál szervezői, a világsztárok mellé számos hazai előadót jelentettek be és a napi bontás is kiderült a mai nap folyamán.

A helyszín a megszokottnak megfelelően idén is az Újszegedi Partfürdő lesz, ahol június 1-től 3-ig, több helyszínen tart majd a fesztivál. A 10. jubileumi alkalomon 10 tíz világsztár és 18 hazai eladó, illetve csapat szórakoztatja majd a közönséget.

A csütörtöki megnyitón Thomas Anders, Eifel 65 és a Safri Duo lesz a fő attrakció, akiket Dj Dominique, Peat Jr, Bárány Attila, Classic Fantastic és Bigiboy egészít ki.

Pénteken színpadra lép a Blue, Panjabi MC, Dj Sash, Kozmix, Irigy Hónajmirigy, Ámokfutók, Bon-Bon, Erős vs. Spigiboy, Millennium Kids és Joer.

Zárásként, de nem utolsósorban szombaton jön Inna, Bellini, Alexandra Stan, Dr. Alban, továbbá Csordás Tibi, Sterbinszky, Rakonczai Piano, Molnárbé & Gabriel B és a Wannabe XXL.

Borítókép: AFP

Előző sztori

Orbán Viktor: 35 éve alakult meg a Fidesz

Következő sztori

Nem tudta eladni 1000 forintért a makói óvodát és iskolát a DK-s képviselő