Szórakozás

A Deja Vu Fesztivál összes fellépőjéről lerántották a leplet

A Deja Vu Fesztivál összes fellépőjéről lerántották a leplet

2023. március 30., csütörtök
A Deja Vu Fesztivál összes fellépőjéről lerántották a leplet

Újabb nevekről rántották le a leplet a Deja Vu Fesztivál szervezői, a világsztárok mellé számos hazai előadót jelentettek be és a napi bontás is kiderült a mai nap folyamán.

A helyszín a megszokottnak megfelelően idén is az Újszegedi Partfürdő lesz, ahol június 1-től 3-ig, több helyszínen tart majd a fesztivál. A 10. jubileumi alkalomon 10 tíz világsztár és 18 hazai eladó, illetve csapat szórakoztatja majd a közönséget.

A csütörtöki megnyitón Thomas Anders, Eifel 65 és a Safri Duo lesz a fő attrakció, akiket Dj Dominique, Peat Jr, Bárány Attila, Classic Fantastic és Bigiboy egészít ki.

Pénteken színpadra lép a Blue, Panjabi MC, Dj Sash, Kozmix, Irigy Hónajmirigy, Ámokfutók, Bon-Bon, Erős vs. Spigiboy, Millennium Kids és Joer.

Zárásként, de nem utolsósorban szombaton jön Inna, Bellini, Alexandra Stan, Dr. Alban, továbbá Csordás Tibi, Sterbinszky, Rakonczai Piano, Molnárbé & Gabriel B és a Wannabe XXL.

Borítókép: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.