Sport

Új néven folytatja a szegedi férfi pólócsapat

Új néven folytatja a szegedi férfi pólócsapat

2023. február 10., péntek
Új néven folytatja a szegedi férfi pólócsapat

A bajnokságban a továbbiakban Zue.hu Szegedi VE néven szerepel tovább a szegedi férfi vízilabdacsapat – közölte a klub a hivatalos honlapján.

A Szegedi Vízilabda Egylet elnöke, dr. Molnár Tamás olimpiai bajnok elmondta, nagyon örül, hogy a Zue.hu Online Patika csatlakozik a Szegedi Vízilabda Egylethez, és segíti a csapatot a jövőben.

Az Zue.hu Online Patika támogatása lehetővé teszi számunkra, hogy tovább fejlesszük a vízilabdát Szegeden, és több fiatalnak mutassuk meg a sportolás és a vízilabda örömét azzal, hogy a világszínvonalú magyar vízilabdázás legfelsőbb osztályának mérkőzéseit és híreit hozzuk el a szegedi közönséghez. Ebben megkülönböztetett partnerünk a Zue.hu Online Patika, amely a Zöld Út az Egészséghez szlogenjével és környezet tisztelő és az egészséges életmódot támogató termékeivel nemcsak vásárlóit, de a szegedi sportolókat is segíti.”

idézi dr. Molnár Tamás szavait a klub honlapja.

A Zue.hu Online Patika egy szegedi székhelyű, országosan értékesítő webáruház, amely patikai dermokozmetikumokat, vitaminokat és az egészséges életmódhoz kapcsolódó étrend kiegészítőket kínál vásárlóinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.