Új néven folytatja a szegedi férfi pólócsapat

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A bajnokságban a továbbiakban Zue.hu Szegedi VE néven szerepel tovább a szegedi férfi vízilabdacsapat – közölte a klub a hivatalos honlapján.

A Szegedi Vízilabda Egylet elnöke, dr. Molnár Tamás olimpiai bajnok elmondta, nagyon örül, hogy a Zue.hu Online Patika csatlakozik a Szegedi Vízilabda Egylethez, és segíti a csapatot a jövőben.

Az Zue.hu Online Patika támogatása lehetővé teszi számunkra, hogy tovább fejlesszük a vízilabdát Szegeden, és több fiatalnak mutassuk meg a sportolás és a vízilabda örömét azzal, hogy a világszínvonalú magyar vízilabdázás legfelsőbb osztályának mérkőzéseit és híreit hozzuk el a szegedi közönséghez. Ebben megkülönböztetett partnerünk a Zue.hu Online Patika, amely a Zöld Út az Egészséghez szlogenjével és környezet tisztelő és az egészséges életmódot támogató termékeivel nemcsak vásárlóit, de a szegedi sportolókat is segíti.”

idézi dr. Molnár Tamás szavait a klub honlapja.

A Zue.hu Online Patika egy szegedi székhelyű, országosan értékesítő webáruház, amely patikai dermokozmetikumokat, vitaminokat és az egészséges életmódhoz kapcsolódó étrend kiegészítőket kínál vásárlóinak.

Előző sztori

Novák Katalin a földrengés áldozatainak hozzzátartozóihoz szólt

Következő sztori

Országos toborzókampányt indít a honvédség