Szegedi korcsolyázó is tagja a bronzérmes férfi gyorsváltónak

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bronzérmet szerzett az 500 méteres férfi magyar váltó a rövidpályás gyorskorcsolyázók drezdai világkupaversenyén, melynek tagja volt a Fradiban sportoló szegedi Nógrádi Bence is.

A Varnyú Alex, Nógrádi Bence, Talabos Attila, Tiborcz Dániel négyes a finálé elején a mezőny végén állt, de együtt mozogtak a riválisokkal, a hajrában az olimpiai bajnok kanadaiak elrontottak egy váltást, így kerültek a magyarok dobogós pozícióba. A véghajrában Nógrádi és Tiborcz is tartotta a pozíciót, így bronzérmes lett a magyar csapat.

a 3000 méteres női váltott szinte csak szegediek alkották: Jászapáti Petra, Kónya Zsófia, Somodi Maja volt a szegedi trió, mellettük Bácskai Sára Luca versenyzett, akik az amerikaiakat megelőzve a hetedik helyen végeztek a kisdöntőben. Jászapáti és Nógrádi egyéniben is nyolcadikok lettek 1000 méteren, ahogy a 2000 méteres vegyesváltóban is, melyben szintén Jászapáti Petra és Nógrádi Bence voltak érdekeltek.

Fotó: Árvai Károly/NSO

Előző sztori

Megújult az SZTE Terhesdiagnosztika és Várandósgondozó Központja

Következő sztori

Öt új tűzoltó érkezett Csongrád-Csanád vármegyébe